Δημήτρης Μαλλάς

O Δημήτρης Μαλλάς γεννήθηκε το 1973 και τα τελευταία 25 χρόνια ασχολείται με τη δημοσιογραφία. Συνεργάζεται με το CNN Greece, το Banks.com.gr, ενώ αρθρογραφεί ακόμη στο deasy.gr και το Web World News. Είναι ένας από τους πλέον έμπειρους δημοσιογράφους στην Ελλάδα που καλύπτουν θέματα τεχνολογίας και έχει βρεθεί στα μεγαλύτερα συνέδρια και εκθέσεις του κλάδου την τελευταία 15ετία, ενώ έχει συνομιλήσει με υψηλόβαθμα στελέχη από όλες τις μεγάλες εταιρείες του κλάδου της τεχνολογίας. Ασχολείται εκτενώς τόσο με το επιχειρηματικό όσο και με το τουριστικό ρεπορτάζ όπως και με το οικοσύστημα της καινοτομίας και των startups, ενώ είναι και ο διευθυντής της εφημερίδας «Η Φωνή της Χόμορης» που εκδίδει ο Σύλλογος Απανταχού Χομοριτών Ναυπακτίας.

Ζει και εργάζεται στην Αθήνα αλλά η Ναυπακτία είναι ο τόπος καταγωγής του και επισκέπτεται αρκετά συχνά τόσο την Ναύπακτο όσο και τη Χόμορη στην ορεινή Ναυπακτία. Θεωρεί ότι η Ναυπακτία είναι ένας τόπος με πολλά περιθώρια ανάπτυξης σε διάφορους τομείς αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους τους ενδιαφερόμενους προκειμένου η περιοχή να πάρει τη θέση που της αρμόζει σε πανελλήνιο επίπεδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι η αμισθί συμμετοχή του στη διοργάνωση στη Ναύπακτο της τουριστικής έκθεσης Nostos Expo, όπου βοήθησε τόσο στη διοργάνωση του συνεδρίου όσο και στη δημιουργία σχέσεων με τα μέσα ενημέρωσης.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλά πολύ καλά αγγλικά και γνωρίζει αρκετά καλά τα γαλλικά. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη.