Η Μίχου-Γεωργία-Τζωρτζίνα με την «Ανανέωση και Δημιουργία»

Γεννήθηκε το 1978 στην Πάτρα και από τότε μένει μόνιμα στη Ναύπακτο, όταν τα ταξίδια της σε Ελλάδα και εξωτερικό της το επιτρέπουν.
Είναι απόφοιτη του ΙΕΚ Ναυπάκτου στον τομέα «Διοικητικό και Οικονομικό στέλεχος επιχειρήσεων», ενώ φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Στο παρελθόν είχε ενεργή δράση σε σύλλογο που ασχολείται με ΑΜΕΑ.

Ονομάζομαι   Μίχου  Γεωργία του Δημήτριου & της  Μαρίας  Μπαλωμένου , γεννήθηκα στην Πάτρα και μεγάλωσα στην Ναύπακτο όπου και τελείωσα  το σχολείο και το Δημόσιο   ΙΕΚ στο τμήμα Διοίκησης   Επιχειρήσεων . Στη συνεχεία μετακόμισα στην Αθήνα όπου και συνέχισα τις σπουδές μου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια οι σπουδές  μου εστιάζονται στον τομέα του Τουρισμού.

               Από το 2003 επέστρεψα στη Ναύπακτο όπου και διαμένω μόνιμα , όταν μου  το  επιτρέπει η εργασία μου η όποια έχει να κάνει με τον τουρισμό και τα ταξίδια .

          Στο παρελθόν είχα ενεργή δράση σε συλλόγους ΑΜΕΑ, στην Ναύπακτο και στον νομό.

          Η αγάπη μου για την Ναύπακτο και η ανησυχία μου για το μέλλον της πόλης  μου με οδήγησε να ασχοληθώ με τα κοινά και να εκτεθώ για δεύτερη φορά  ως υποψήφια  σύμβουλος για τη Δημοτική Κοινότητα Ναύπακτου με τον συνδυασμό ¨»Ανανέωση & Δημιουργία » του Γιώργου Γούλα.

          Η εμπειρία της  καθημερινής  επαφής με ανθρώπους από άλλες χώρες  με  διαφορετικές κουλτούρες  και τα ταξίδια μου , με έχουν βοηθήσει   να δω ότι η Ναύπακτος δεν υστερεί σε τίποτε από τις υπόλοιπες πόλεις και ότι όλοι μαζί με συλλογική δουλεία μπορούμε να την φέρουμε στην θέση που της αξίζει , χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες απλά με αγάπη για την πόλη μας που καθημερινά χάνει την αίγλη της ,  για να μπορούμε εμείς και τα παιδία μας να ζήσουμε σε μια ποιο ανθρώπινο περιβάλλον.

          Ο συνδυασμός και ο Γιώργος Γούλας μου έδωσαν την σιγουριά που  χρειαζόμουν να ανοίξω τα φτερά μου σε ένα δύσκολο εγχείρημα                             

Με  τιμή

Γεωργία Δ. Μίχου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*