Καλογεράκη Λομβαρδέα Παρασκευή (Βίκη).

Ονομάζομαι Καλογεράκη Λομβαρδέα Παρασκευή (Βίκη).
Είμαι μόνιμος κάτοικος Ναυπάκτου, παντρεμένη και μητέρα δύο (2) παιδιών. Εργάζομαι στο Ίδρυμα Στήριξης Ογκολογικών Ασθενών «Η ΕΛΠΙΔΑ» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Πιστεύω, ότι ζώντας σε μία χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα, κάθε Έλληνας πολίτης που αγαπά τον τόπο του και σέβεται τον εαυτό του, θα πρέπει να ασχολείται με τα κοινά, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τόσο τις απόψεις του όσο και τις διαφωνίες του στον τρόπο επίλυσης των καθημερινών προβλημάτων που μαστίζουν την κοινωνία μας.
Λόγω λοιπόν της μεγάλης μου αγάπης για την πόλη μου, τη Ναύπακτο, αλλά και της προσωπικής μου ανάγκης να συμβάλλω στην ανάπτυξή της και ιδιαίτερα στον τουριστικό τομέα, θεωρώ ότι θα πρέπει να αξιολογήσουμε σωστά αυτή τη φυσική ομορφιά, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή αναβάθμισης και ανάδειξης της πόλης μας.
Με την αύξηση του τουρισμού, θα είχαμε σημαντικά οφέλη, όπως για παράδειγμα την εμφάνιση καινούριων ή παλαιότερων επαγγελμάτων που έχουν χαθεί και γενικότερα την καταπολέμηση της ανεργίας. Επίσης, η δίκαιη κατανομή πόρων σε όλες τις κοινότητες, αλλά και η μείωση της σπατάλης, μπορούν να οδηγήσουν στις περιοχές όπως η Δάφνη, στην οποία κατοικώ, στην βελτίωση της καθημερινότητάς της.
Γι΄αυτούς τους λόγους λοιπόν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, σοβαρότητα, συνέπεια και ταπεινότητα, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, βάζοντας ένα λιθαράκι για το καλό της πόλης μας, της Ναυπάκτου, που τόσο πολύ όλοι μας αγαπάμε!
Σας ευχαριστώ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*