Ο Γιώργος Γούλας στην επιχείρηση ΟΞΥΛΟΣ ΑΒΕΕ αφοί Παπαδόπουλοι

mde


Ο Γιώργος Γούλας στα πλαίσια των επαφών του με παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα που εδρεύουν στο Δήμο Ναυπακτίας, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία», επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΟΞΥΛΟΣ, που εδρεύει στο Αντίρριο του Δήμου Ναυπακτίας.
Η επιχείρηση έχει 25ετή εμπειρία στο χώρο του ξύλου, κύρια δραστηριότητα την παραγωγή και επεξεργασία επενδεδυμένου MDF και εσωτερικών – εξωτερικών πορτόφυλλων. Κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο των επιχειρήσεων ξύλου. Εδρεύει στο Αντίρριο, σε σύγχρονες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 16.000 τ.μ. Έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας που στόχο έχει τη βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της.
Ο Γιώργος Γούλας, αναφερόμενος στο πρόγραμμά του σχετικά με την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Ναυπακτίας είπε: «Πρόκειται για μια σοβαρή βιοτεχνική μονάδα που αποτελεί πρότυπο για τον τόπο μας. Παρέχει δεκάδες θέσεις εργασίας σε ειδικευμένους τεχνικούς, έχει πραγματοποιήσει σημαντικές υλικοτεχνικές επενδύσεις στον τόπο μας ενώ συμβάλλει στην τοπική οικονομία με την εισαγωγή κεφαλαίων από άλλες περιοχές εκτός Ναυπάκτου. Επιπλέον, τα προϊόντα της είναι πρεσβευτές του τόπου μας σε ξένες αγορές, διαφημίζοντας τη Ναυπακτία αφού συνδέουν το όνομά της με ποιοτικά προϊόντα εξειδικευμένης εργασίας. Πρότασή μας εκτός από την καθημερινή στήριξη και αρωγή του Δήμου στις παραγωγικές επιχειρήσεις, είναι κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του Δήμου να υπάρχει ειδικός κωδικός ώστε όποτε ιδρύεται μια τέτοια επιχείρηση ή γίνεται επέκταση υφιστάμενης, ο Δήμος να έχει διαθέσιμους πόρους για την στήριξή τους με τη δημιουργία και βελτίωση υποδομών που αφορούν οδοποιία, διαχείριση όμβριων υδάτων κα., ταυτόχρονα με την υλοποίηση της επένδυσης αλλά και δημιουργία «ομπρέλας» από το Δήμο για την συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων σε σημαντικές εκθέσεις ώστε να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα. Η παρουσία μας στην επόμενη Δημοτική πλειοψηφία μας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε την πρότασή μας».

sdr

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*