Επίσκεψη μας στη Βομβοκού

«Είμαι παλιός σας γνώριμος, μαζί δώσαμε μάχες για όσα δικαιούστε. Από τα ανταποδοτικά μέχρι βασικές υποδομές του χωριού σας ήμασταν μαζί χέρι χέρι» .«Να ρωτήσετε και τους υπόλοιπους να σας αναφέρουν όσα κάνανε μαζί σας όσο κράτησε η Δημοτική τους Αρχή».

Ένα  μεγάλο μέρος της συζήτησης μας, απασχόλησε θέματα όπως η οικονομική διαχείριση του Δήμου η κατατασπατάληση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για συντήρηση οχημάτων του Δήμου, την έκθεση Νόστος, το ενοίκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας και άλλα πολλά. Για μια ακόμα φορά αναφερθήκαμε στην άνιση κατανομή πόρων μεταξύ των Κοινοτήτων του Δήμου, καταγγέλλοντας πελατειακές συμπεριφορές και νοοτροπίες.

Συνεχίσαμε  αναφέροντας ότι «συνυπευθυνότητα για όλα αυτά και πολλά ακόμα έχουν όλοι οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας: και αυτοί που παρέμειναν στην παράταξη του Δημάρχου και αυτοί που πήγαν οργανωμένα σε άλλη παράταξη, αλλά και αυτοί που κατεβαίνουν αυτόνομα, καθώς η αποχώρηση συνέβη χωρίς αιτιολόγηση μόλις 2 μήνες πριν τις εκλογές.

Μετά την τοποθέτησή μας  αναπτύχθηκε επί μακρόν διάλογος με τους κατοίκους της κοινότητας, δείχνοντας ότι οι δημότες ενδιαφέρονται περισσότερο για την ουσία των δημοτικών μας πραγμάτων από τις πασαρέλες φωτογράφησης και ανούσιας χαιρετούρας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*